Novedades

IX FESTIVAL PIANINO 2016 en Valldemossa

Aquest any, es duran 5 concerts en el marc del Festival. Aquests seran els següents:
-28 de maig a les 20.30h: El prestigiós pianista Tobias Koch realitzarà un concert a un Pianino Pleyel de 1838, instrument de les mateixes característiques del que es conserva a la Cel·la de F.Chopin i G.Sand, i que ha estat expresament duit des de París. Executarà obres de Chopin.
– 29 de maig a les 12h: La pianista francesa Lydie Solomon, realitzarà un homenatge a la figura de Julian Fontana, també a un Pianino Pleyel de 1838.
– 18 de juny a les 20.30h: El pianista ucraïnés Danylo Saienko, guanyador del Concurs Maria Canals de Piano de Barcelona 2015, oferirà un recital d’obres de Mozart, Choin, Ravel, Schumann i Ginastera.
– 25 de juny a les 20.30h: El Trio Dopico, format per la violinista Nora Scheidig, la violoncelista Lisa Rösseler i la pianista mallorquina Cristina Allés, oferiran un concert amb obres de Chopin i Schubert.
– 10 de juliol a les 20.30h: La pianista polonesa Karolina Nadolska i el prestigiós Piotr Paleczny oferiran un recital conjunt executant obres de Mozart, Paderewski i Chopin la primera, mentres que el professor Paleczny oferirà obres de Chopin.
Calendari Pianino 2016
Mes info: www.pianino.es

Compruebe también

Nova data VALLDEMOSTRA 2018

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: