Novedades

Programa AIXO ES MEL sobre Valldemossa

Aunque se emitió hace ya unos meses, aqui os dejamos el link para poder visualizarlo a través de Internet:

www.ib3tv.com , lo encontrareis en la seccion “A la carta”.

 

Aixo es mel

 

Els protagonistes d’ Això és Mel coneixeran la gastronomia d’un dels pobles més visitats pels turistes i pels ciutadans de les Illes: Valldemossa. Com no podia ser d’una altre manera menjaran les seves famoses coquetes de Valldemossa, això sí les acompanyaran amb una xocolata ben original. En Tomeu anirà a Can Molinas per veure com fan unes altres coques, igualment típiques d’aquí, però no tan conegudes: les coques d’anís.

En Toni farà planter de llavor de tomàtiga de Valldemossa amb en Pedro Morey i anirà a la Cartoixa per reviure l’estada que hi feren el músic Frédéric Chopin i l’escriptora George Sand.

En Tomeu per la seva part coneixerà uns fesols que només creixen a aquestes terres: els fesols de confits. Na Catalina Oliver els hi cuinarà en forma de cuinat.

En Pau mentrestant provarà els famosos calamars farcits de Can Marió i coneixerà més de prop el gran pintor Coll Bardolet. I la música també hi serà ben representada. Conversarem amb els mítics Els Valldemossa i ens ballaran el Parado.

Això és mel s’emet els dimarts a les 21.45 hores. Aquest és un espai que vol recórrer i conèixer les Illes, els seus productes, gent, i paisatges…. una descoberta a partir de les vivències quotidianes de persones conegudes, però també anònimes.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Compruebe también

ValldeMostra 2018. Diumenge 28 Octubre

Relacionado

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: